IREAL: Ce varsta crezi ca are femeia din imagine? RASPUNSUL te va lasa fara cuvinte - FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 18:30

Femeia din imaginile alaturate a socat pe toata lumea cu afectiunea de care sufera.

Zara Hartshorn, in varsta de 16 ani, are o boala genetica rara din cauza careia arata ca si cum ar avea cel putin 60 de ani. Afectiunea, denumita lipodisotrofie, este mostenita de la mama ei si face ca pielea sa dezvolte riduri foarte pronuntate.

 

Totul a inceput la varsta de 12 ani, cand deja cei care o vedeau credeau ca are 40.

 

Cel mai umilitor moment a fost atunci cand, in incercarea de a lua un autobuz special destinat minorilor, ea a fost fortata sa coboare pentru ca nu a reusit sa

dovedeasca faptul ca are sub 18 ani.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

 

Boala este foarte rara, doar 30 de persoane din Marea Britanie mai sufera de aceasta afectiune.

In cele din urma un doctor din Statele Unite care i-a vazut cazul s-a oferit sa o ajute si a supus-o mai multor interventii chirugicale.

 

Desi nu arata ca o fata normala de varsta ei, pielea Zarei este acum mult mai ferma iar multe riduri au disparut. Ea spune ca acum si-a recapatat increderea in propria persoana si ca va face tot ce este posibil pentru a duce o viata normala.



/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/Clipboard04-0a27473f52397b913d7f5ae7ae284a47.jpg
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/Clipboard03-577b5b17fa63b609806067bdc53d5df3.jpg

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.