Confiscarea unei carute, operatiune DIFICILA pentru Politia Romana VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 18:32

Doamne, mare ti-e gradina!, asta si-or fi spus trecatorii care au dat nas in nas cu acesti politisti!

Ne-am fi asteptat sa-i gasim in masina de serviciu, nicidecum sa traga din greu la aceasta caruta horogita! Sau acesta e noul vehicul de serviciu?! Daca va intrebati ce le-a facut caruta, aflati ca nimic. Nu ea, ci proprietarul ei, pe care l-au prins cu mata-n sac, de fapt, cu lemnele in caruta. Asa ca, agentii au facut exact ce spune legea. I-au confiscat marfa cu tot cu mijlocul de transport.


Niciodata nu s-ar fi gandit ce batai de cap le va da aceasta operatiune de confiscare a carutei! In prima faza, nu parea atat de dificila. Pana la urma, au avut ei de-a face cu misiuni cu adevarat periculoase, o caruta nu putea sa le pune probleme! Siguri pe ei, patru politisti au inceput sa impinga atelajul din spate, in timp ce al cincilea tragea de hamurile calului.


Parca asa au vazut ei prin filme! Numai ca acolo nu se specifica efortul pe care trebuie sa-l depui. Dupa nici un minut de tras la caruta, domnii agenti s-au gandit sa ia o pauza. Bietul om nu mai putea, asa ca s-a hotarat sa schimbe macazul. De data aceasta au pornit la drum cu si mai mare avant! Priviti-i cum trag din greu!

Abia au reusit sa-si stearga sudoarea de pe frunte! Trebuie totusi sa ajunga la destinatie, chiar daca-ar fi ultimul lucru pe care-l fac.
Dupa ce au parcurs cativa metri pe jos, politistilor le-a venit, in sfarsit, o idee salvatoare! Ei, asa mai merge! Unul la volan, pardon, la haturi, iar altul pe bancheta, adica, in caruta. Cei doi sunt curajosii echipei, caci ceilalti nu au ramas pe drum, ci ii escorteaza din masina din dotare. Pacat ca nu le-a venit ideea mai devreme! Ar fi scapat de chinuri! Intr-un final au ajuns si la sectia de politie.


 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.