Adelina Pestritu iubeste Italia atat de mult incat: "Am mancat cam mult si m-am ingrasat 2 kilograme" - Vezi cu ce cadouri s-a intors acasa!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 18:33

Adelina Pestritu este intr-o forma de zile mari si cum prinde cateva zile libere isi face bagajele si porneste in vacanta. Bineinteles, nu merge singura, ci impreuna cu prietena ei Raluca, iar destinatia lor preferata este Italia.

Chiar daca au mai fost acolo in urma cu doar o luna, fetele au facut inca o escapada de patru zile in Amalfi, Napoli si Sorento. Cum Adelina adora Adelina adora sa stea la plaja si sa se bronzeze  nu rateaza nicio ocazie de mers la mare. Cele doua au petrecut impreuna patru zile de vis.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/a2-88d39b46162eb8b9c5806fada762ecb0.jpg


“A fost superb. Abia am apucat sa dormim, pentru ca noua ne place mult sa stam la plaja, dar sa si vizitam.

Si uite asa, de cand ne trezeam, mai intai mergeam sa ne bronzam, dupa care ne duceam sa mancam si, dupa, luam statiunile la pas, pe jos. Am mancat cam mult, ce-i drept, m-am indopat cui paste si cu prajituri, pentru ca la dulciuri chiar nu pot sa rezist. Si uite asa in numai cateva zile m-am si ingrasat doua kilograme, chiar nu mi-a venit sa cred in momentul in care m-am cantarit”, a povestit Adelina, pentru WOWbiz.ro.

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

Intra pe WOWbiz.ro si vezi mai multe imagini din minivacanta petrecuta in Italia!

 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.