A vrut sa-si faca o poza, insa in secunda urmatoare A CAZUT ca SECERATA! DETALIUL care i-a INGROZIT pe toti cei care au vazut fotografia FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 18:33

Blonda din imaginea alaturata face inconjurul internetului.

Desi a trecut prin clipe de groaza si nu i-a fost usor, ea a reusit in cele din urma sa faca haz de necaz si a povestit pe Facebook ce i s-a intamplat.

 

Aflata in vizita pe un stadion de baseball, tanara a decis ca ar fi cazul sa imortalizeze si cateva cadre pe care sa le impartaseasca cu prietenii.

 

La un moment dat a hotarat sa isi faca si un autoportret, insa nu stia ca in secunda urmatoare avea sa cada secerata pe jos.

Blonda a avut ghinionul sa fie lovita direct in ceafa de o minge de baseball trimisa din greseala in tribune de un jucator care se antrena pe teren.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

Ce este amuzant este ca aparatul de fotografiat a surprins fix momentul de dinaintea impactului,

in care mingea se vede cum se indreapta amenintator spre capul ei.

 

Desi pentru cateva zeci de minute a avut dureri groaznice, aceasta a facut in cele din urma haz de necaz si a postat fotografia pe Facebook, insotita de textul "cel mai periculos autoportret din lume".

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.