COINCIDENTA sau DESTIN? Adelina Pestritu a botezat o fetita la 3 ani dupa ce a pierdut o sarcina

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 18:33

Adelina Pestritu a stralucit zilele trecute intr-o rochie sexy la un eveniment foarte important al vietii ei: a devenit nasa unei fetite in varsta de 3 ani.

A radiat din cap pana in picioare, iar starea ei de bine s-a transmis tuturor invitatilor.

 

"Am fost a doua oara nasa. A fost o intamplare interesanta. Carmen, mama fetitei, mi-a scris cateva mesaje pe Facebook. La inceput nu i-am dat mare importanta, insa Raluca, prietena mea cea mai buna, m-a convins", a spus Adelina.

 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

Prezentatoarea

emisiunii D-Paparazzi a adaugat ca s-a atasat foarte mult de Ioana, fetita pe care a botezat-o. Evenimentul a fost cu atat mai important pentru Adelina cu cat a venit la 3 ani dupa ce a pierdut o sarcina.

 

"M-am atasat foarte mult de fetita, Ioana. A doua zi dupa botez ma gandeam incontinuu la ea. Nu am facut-o din obligatie, ci din dragoste pentru copii".

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.