Soferii smecheri PAGUBESC statul la fiecare minut VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 18:33

Pe principiul: aici, sunt banii dumneavoastra, nu si ai mei, unii soferi au recoltat morcovii cu rotile masinii.

E drept, nu s-au ales cu niciun ban, dar au dat o gaura importanta in bugetul municipalitatii. Nu de alta, dar s-au platit 40 de euro plus TVA pentru a monta stalpi pe doar un metru de strada. Priviti ce se intampla in zona Colentina!

Separatoarele din trafic sunt din cauciuc, iar soferii trec cu usurinta peste ele. Ca sa reziste in jungla din traficul bucurestean, probabil, ar trebui facute din tabla.
Doar asa s-ar mai potoli soferii grabiti. Pentru ca, din cate vedem, pierderea permisului pentru o luna sau doua, nu-i mai sperie. Iata-i pe soferii din imagine! Ca la un semn, pornesc in tandem peste separatoare. Una dintre masini chiar calca de doua ori peste ele.

Edilii Capitalei le pregatesc, insa, o surpriza soferilor! Piloni mult mai inalti si mai rezistenti! Cine trece, risca sa-si strice masina. Stalpii sunt deja instalati langa Podul Basarab si par sa se bucure de succes.
Nici pietonii nu sunt mai cuminti! Este nevoie de garduri ca sa-i tina in frau. Nu de alta, dar, la Obor, se produc, anual, cele mai multe accidente rutiere din Capitala. Pietonii nu s-au lasat, insa, cu una cu doua! Au gasit repede solutia. O bucata de gard a disparut, iar locul a devenit trecere de pietoni in toata regula.



 

Taguri: