Ipoteza ULUITOARE: Marcel Prodan a batut-o pe Alexandra Stan pentru ca a prins-o in timp ce IL INSELA? Citeste aici DETALII INCREDIBILE

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 12 nov 2020, 03:35

Lumea mondena vuieste! Ziarele tabloid arunca bomba: Impresarul Marcel Prodan si-a parasit sotia pentru Alexandra Stan?

Invitat in platoul emisiunii WOWbiz, celebrul impresar Marius Gavrila a facut o declaratie socanta. El este convins ca Marcel Prodan a batut-o pe artista pentru ca a prins-o in timp ce il insela.

 

Asta dupa ce, din cate se pare, impresarul a divortat de sotia lui, cu care are si un copil, pentru a avea o relatie cu Alexandra Stan.

 

"Parerea mea este ca sub nicio forma nu a fost vorba de bani.

Dupa ceea ce s-a intamplat este clar ca a fost vorba de dragoste. Baiatul asta mai mult ca sigur ca, dupa ce si-a lasat sotia si s-a indragostit de fata asta, a prins-o ca l-a inselat", a declarat Marius Gavrila.

 

Impresarul a facut o alta dezvaluire uluitoare: se pare ca banii se imparteau prin contract intr-un procent deloc egal: 80% incasa el, 20% Alexandra Stan.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

 

"Din ce stiu contractul dintre ei era 80% el 20% ea.

Dar stiti ce? Mi se pare normal. Ea se plangea ca nu are masina. Eu dupa zeci de ani de munca nu am o masina, si ea se plange dupa 2 melodii?"

 

Marius Gavrila a mai adaugat ca este mandru de Alexandra Stan, pentru ca a reprezentat asa cum trebui Romania in afara.

 

"Per total sunt de partrea produsului. Copilul asta a reusit sa reprezinte Romania in afara.

De la Nadia, Nastase, Hagi, Tiriac nu prea ne-a mai dus nimeni numele in lume. Nu e deloc bine ce a facut baiatul asta. Nu bati o femeie, nu bati un copil".