PROGNOZA METEO: Se anunta vreme caniculara!Ce temperaturi se vor inregistra JOI si VINERI

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 18:35

Joi, vremea se va mentine caniculara dupa-amiaza cand si indicele temperatura umezeala (ITU) va atinge si depasi usor pragul critic de 80 al disconfortului termic.

In partea de sud a tarii, temperatura aerului va avea valori maxime cuprinse, intre 26 si 36 de grade si minime intre 13 si 23 de grade, mai scazute in depresiuni. In a doua parte a zilei se vor semnala, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, local la munte si pe arii restranse in centrul, vestul si sud-vestul teritoriului. Izolat pot fi conditii de grindina.

 

In Bucuresti, vremea va fi mai calda decat in mod normal pentru aceasta perioada a anului.

Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima va fi de 31... 32 de grade, iar minima de 17... 19 grade.

 

Vineri, vremea se va mentine mai calda decat in mod obisnuit, izolat caniculara dupa-amiaza in regiunile vestice, unde si indicele de temperatura-umezeala (ITU)va atinge si usor depasi pragul critic de 80 al disconfortului termic. Maximele termice vor fi cuprinse intre 25 si 35 de grade, iat minimele se vor situa intre 12 si 22 de grade.

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

Cerul va fi variabil, cu innorari temporare mai ales in partea a doua a zilei cand se vor semnala averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, local in zona de munte si pe arii restranse in nord-vestul, vestul si centrul tarii.

Izolat vor fi conditii de grindina.

 

Sursa: Mediafax

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.