Adi Minune implicat intr-un GRAV ACCIDENT rutier. Masina artistului s-a facut praf VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 18:35

Adrian Minune a trecut prin clipe de cosmar.

A fost soc si groaza ieri, in centrul Capitalei! Protagonistul a fost nimeni altul decat manelistul Adrian Minune, care a avut parte de un accident teribil. Trecatorii s-au strans curiosi sa vada ce s-a intamplat. Nu vezi un Ferarri lovit in fiecare zi. Priviti cum arata bolidul manelistului in urma impactului!

Artistul n-a avut rabdare si a fortat virajul spre stanga. Atunci s-a produs ciocnirea. Adi Minune a fost pus sa sufle in etilostest chiar la locul accidentului.
Cine stie la ce paranghelie de zile mari se grabea manelistul?! Numai ca vestimentatia nu parea una adecvata unei petreceri. Imbracat intr-un maiou alb, cu pantaloni scurti si pantofi sport, artistul probabil se ducea cu alte treburi de relaxare. Plus ca nici nu parea foarte afectat de starea in care se afla bolidul.

Ca prin minune a scapat Adrian, ca nu degeaba il cheama "Minune"! Oricum, n-a scapat de ancheta politistilor, care l-au tinut pana aproape de miezul noptii la audieri.
A ramas si fara masina sa de sute de mii de euro, si fara permis. Adi Minune vrea sa incerce si alt mijloc de transport pe viitor." Am zis ca pun mana de la mana cu nevasta mea si-mi iau basculanta" Cine stie la cate nunti si botezuri va trebui sa cante pentru a-si achizitiona o basculanta? Pana atunci, artistul e hotarat sa-i faca o surpriza doamnei care conducea masina pe care a izbit-o Minune.