O fi Lucian Bute un boxer de temut, insa invitatii nu s-au sfiint sa-i fure mireasa VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 18:36

Lucian Bute si aleasa inimii sale au avut parte de o nunta de vis.

Ce nunta e aceea fara lautari, fara mireasa furata si hora voalului? Ei bine de la nunta anului n-a lipsit nimic din traditia unei petreceri obisnuite, asa ca mirii n-au tinut la eticheta. Au cantat si au dansat cu foc pana spre dimineata. Daca nasul a cantat intr-un glas cu Mioara Velicu, mirele a demonstrat si el ca se descurca in ringul de dans la fel de bine ca in cel de box.


Si nu va ganditi ca cineva s-a speriat de pumnul iute al lui Bute! Invitatii au avut grija sa ii fure mireasa, ca doar e nunta romaneasca. Cel mai emotionant moment al petrecerii de nunta a fost aducerea tortului. Prajitura uriasa cu cinci etaje, in forma de inima, a fost admirata si fotografiata de toti invitatii.

Nu a lipsit nici momentul aruncarii buchetului. Zeci de domnisoare s-au ingramadit sa prinda aranjamentul din trandafiri multicolori.
Insa nu doar ele au tinut sa puna mana pe pretiosul buchet ci si Ionut Iftimoaie. Nimeni nu s-a dat plecat de la nunta anului pana in zori si atunci doar pentru cetava ore. Duminica la pranz, invitatii au petrecut din nou, la ciorba de potroace.