ATENTIE! Alimentele care sunt expuse la caldura sunt periculoase pentru sanatate

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 18:36

Piata, locul in care unii comerciantii nu dau doi bani pe sanatatea noastra.

Chiar daca afara sunt peste 35 de grade, acesti vanzatorii nu catadicsesc sa-si puna alimentele in vitrinele frigorifice. Carnea zace in lazi sau deasupra frigiderului in hala in care e mai cald ca afara. Mustele sunt ca la ele acasa, dar nimeni nu pare deranjat. Ba vanzatoarea ne ofera o explicatie de-a dreptul tehnica.

Chiar daca sunt naturale, carnea si ouale va pot imbolnavi. E suficient sa fie tinute cateva ore in caldura sau direct in bataia in soarelui ca sa se altereze.
Si daca pe o zi torida ca cea de astazi va repeziti la chioscul de inghetata din coltul strazii aveti si aici mare grija! La Brasov, inspectorii OPC au descoperit peste o mie de cornete de inghetata expirate de anul trecut.

Si asta nu e tot, la un alt aparat de inghetata, ingredientele erau problema. Asadar ca sa nu ajungeti de la masa direct la spital e bine sa va uitati de doua ori la alimentele pe care vreti sa le cumparati.
Nu va uitati ca sunt mai ieftine, pentru ca pot fi mult mai periculoase decat credeti.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.