Va ramane Alexandra Stan cu SECHELE in urma bataii primite? Ce spun medicii care au examinat-o pe frumoasa cantareata VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 18:39

Potrivit medicilor, Alexandra Stan ar putea ramane toata viata cu sindrom vertiginos encefalee post traumatica.

Asta inseamna ca artista ar putea acuza dureri de cap, ameteli sau chiar tulburari ale atentiei si memoriei. Nu doar fata ii este desfigurata de loviturile crunte primite de la managerul sau, Marcel Prodan. Dupa bataia primita, se pare ca artista a acuzat stari de ameteala.

Potrivit unor surse din anturajul artistei, avocatul Alexandrei Stan i-ar fi facut ieri o plangere penala managerului Marcel Prodan. Asta inseamna ca artista vrea ca batausul sa plateasca pentru ce i-a facut.
De sambata si pana acum, managerul Marcel Prodan este de negasit. Ba, si-a inchis si contul de pe o retea de socializare pentru ca sa nu mai poata primi mesaje.

Dupa mai multe lovituri crunte, norocul a facut ca in zona sa ajunga un echipaj de politie. Altfel, cine stie ce nenorocire se putea intampla! Alexandra Stan va mai ramane internata in spital pana cand medicii vor decide ca poate pleca in siguranta acasa.




 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.