Cazare dupa GRATII. Unii turisti platesc bani grei ca sa fie tratati ca si detinuti

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 12 nov 2020, 01:40

Temuta inchisoare Karosta din Letonia a devenit hotel.

La inceputul istaurarii regimului communist, cei care se opuneau doctrinei erau inediat anihilati. Unii erau executati pe loc, in timp ce altii erau inchisi in inchisori care functionau ca adevarate lagare de concentrare.

In anii comunismului, inchisoarea Karosta din Letonia era un loc de temut. Orice detinut care ajungea aici era suspus terorii atat fizice, cat si psihice. Sute, poate chiar mii de prizonieri si-au gasit aici sfarsitul.

In prezent, inchisoarea a devenit unul din punctele de atractie turistica ale Letoniei.
Situata in oraselul Liepaja, Karosta este vizitata in fiecare de mii de curiosi. Inchisoarea a devenit intre timp hotel, iar cei care doresc pot fi cazati in cellule pentru a-si face o idee cum era viata de puscarias intr-o inchisoare comunista. Vizitatorii sunt obligati sa semneze un act prin care sunt de accord cu conditiile impuse de hotel.

Potrivit descopera.ro, membrii personalului sunt mai mult decat dispusi sa relateze oaspetilor despre evenimentele paranormale care au loc aici.
Sunetul de lanturi auzit noaptea, usi de celule care se deschid singure si prezenta rece a unui personaj care nu mai apartine acestei lumi, sunt doar cateva dintre povestile pe care le veti auzi de la pesronalul hotelului, in eventualitatea in care doriti sa ramaneti peste noapte. Fosta inchisoare Karosta a fost, de altfel, si subiectul unei emisiuni celebre despre fantome si fenomene paranormale.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/Karosta-ok-rs-80f6bdbd8554f1f1392729dc0c03e6f3.jpg

 

Taguri: