AVERTIZARE METEO: COD GALBEN de furtuna in Bucuresti si mai multe judete

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 18:43

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, vineri, mai multe avertizari cod galben de frecvente descarcari electrice, intesificari ale vantului si averse in Bucuresti si mai multe judete din tara.

Bucuresti: 15:20- 16:30

 

Se vor produce frecvente descarcari electrice, scurte intesificari ale vantului, averse ce pot depasi izolat 10 l/mp.

 

Nordul judetului Bistrita Nasaud- 15:40- 17:00

 

Vor avea loc averse de ploaie care vor depasi local 25 l/mp si izolat 30 l/mp, descarcari electrice, intensificari de vant si grindina de dimensiuni mici si medii.

 

Centrul si sud-vestul judetului Constanta: 15:45- 17:00

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cum i-a urat Ileana Sterp "La mulți ani!" cumnatei sale pe Instagram. Logodnica lui Culiță Sterp a blocat-o în mediul online: "Ne-am greșit și ne-am zis vorbe la nervi!"

Vor avea loc frecvente descarcari electrice, cantitati de precipitatii ce pot depasi izolat 25- 30 l/mp, intensificari de vant, grindina de mici si

medii dimensiuni

 

Sudul judetului Prahova, nordul si estul judetului Ilfov, vestul judetului Calarasi si estul judetului Giurgiu: 15:30- 16:30

 

Vor avea loc frecvente descarcari electrice, scurte intesificari ale vantului, conditii de grindina, averse ce pot depasi izolat 20...25 l/mp.

 

Jumatatea sudica a judetului Valcea, vestul judetului Olt: 15:30- 17:30

 

Vor avea loc frecvente descarcari electrice si grindina de dimensiuni mici,averse ce pot atinge si depasi 15 l/mp, intensificari de scurta durata ale vantului.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.