Si-a etalat bikinii in mijlocul orasului, sub palmierii care fac senzatie in Timisoara VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 18:47

La pomul laudat nu s-a dus cu sacul, dar la palmierul din centru si-a luat cearsaful.

 Faceti cunostinta cu Rellys, o tanara de 23 de ani din Timisoara, fotomodel si PR de meserie. Satula de ploi si furtuna, domnisoara a ales sa isi faca ziua frumoasa..asa ca astazi a iesit la plaja printre palmierii abia amplasati de primarie, in sensul giratoriul intitulat sugestiv "Palm Square".

Rellis n-a tinut cont ca plaja urbana este amplasata practic in sensul giratoriu, printre masini...S-a imbracat ca la strandurile de fite, si-a luat un costum de baie cu aplicatii din piele, iar in picioare a purtat sandale aurii cu toc imens.
Acesoriile au fost pe masura: ochelari de soare si poseta de firma. Un mic detaliu a scapat din vedere: in loc sa paseasca pe nisip fin, s-a impiedicat in dale de beton...

Privelistea… exotica i-a incantat pe soferi. Unii au tras pe dreapta ca sa o pozeze sau au ramas cu mana pe claxon si ochii in soare, altii s-au invartit in sensul giratoriu pana au ametit.

In timp ce statea la plaja, domnisoarei i-a mai venit o idee despre… utilitatea palmierilor.
Arborii exotici nu au doar un scop estetic. Sunt numai buni pentru o sedinta foto incendiara. Tanara promite sa mai faca plaja sub palmieri. Nu de alta, dar deocamdata nu are alte planuri de vacanta! 

 

Taguri: