PROGNOZA METEO: Ploile nu se opresc. Vezi ce temperaturi se vor inregistra miercuri si joi

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 18:50

Miercuri, vremea se va mentine instabila.

Indeosebi dupa-amiaza si in primele ore ale noptii innorarile vor fi accentuate in sudul, centrul si nord-estul tarii unde se vor semnala averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului.

 

Cantitatile de apa vor mai depasi local 25 l/mp si izolat 50 l/mp. Izolat vor fi caderi de grindina. In celelalte zone fenomenele de instabilitate vor aparea pe arii mai restranse.

 

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 19 grade in nordul Moldovei si 30 de grade in extremitatea de sud-est, iar cele minime se vor situa intre 10 si

20 de grade.

 

In Bucuresti, vremea va fi in general instabila. Indeosebi ziua temporar innorarile vor fi accentuate si se vor semnala averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului.

 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

Temperatura maxima va fi de 25...26

de grade, iar cea minima de 15...17 grade.

 

Joi, vremea va fi in continuare instabila indeosebi in jumatatea sudica a tarii, unde mai ales dupa-amiaza si la inceputul noptii pe arii extinse vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului.

 

Vor fi conditii de grindina, iar local cantitatile de apa vor fi mai insemnate. In restul teritoriului cerul va fi temporar noros si local se vor semnala fenomene specifice instabilitatii atmosferice.

 

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 22 si 28 de grade, iar cele minime se vor situa intre 8 grade in depresiuni si 20 de grade in Delta Dunarii.

Sursa: Mediafax.

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.