Dan Balan: "Nu ma cobor la nivelul la care s-au coborat colegii mei"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 18:51

De ce nu se mai suporta membrii trupei O-Zone?

Dan Balan a lamurit in platoul" WOWbiz" conflictul iscat despre momentul destramarii trupei O-Zone. Alaturi de Arsenie Toderas si Radu Sarbu, Dan Balan a cunoscut un succes imens cu trupa O-Zone. Muzica lor depasise cu mult granitele Republici Moldova si ale Romaniei. Insa, dupa ce a scos hit dupa hit, trupa O-Zone s-a destramat in 2005.

Cei trei membrii ai fostei trupe nu au dat detalii despre circumstantele care au dus la un astfel de deznodamant la care fanii nu s-ar fi asteptat.
Fiecare a mers pe drumul sau, dar dintre toti, doar Dan Balan a reusit in cariera solo, devenind un cantaret indragit in Rusia, ajungand chiar sa colaboreze cu mari nume internationale ale muzicii.

Fiind desemnat patru ani la rand "Cantaretul anului" in Rusia, Dan Balan a primit o propunere din partea unei televiziuni de a face un documentar despre viata lui. Artistul a povestit despre cum a inceput sa faca muzica si, bineinteles a ajuns si la momentul O-Zone, explicand in documentar ca s-a simtit tradat de colegii sai, fapt care a dus la destramarea trupei.


Reactiile fostilor colegi nu au intarziat sa apara! Arsenie si Radu l-au acuzat ca vrea sa faca publicitate si PR documentarului, explicand si ei la randul lor, ca trupa O-Zone s-a destramat, conform spuselor lor, din cauza ca Dan Balan nu mai voia sa imparta succesul la trei.

In platoul "WOWbiz", Dan Balan nu a vrut sa comenteze reactiile colegilor sai." E un circ ieftin! Il vorbesti de rau pe omul care te-a lansat, te-a ghidat in viata.
Documentarul nu e despre O-Zone! O-Zone e o particica mica din viata mea.
Pe mine asta nu ma atinge!
", a declarat Dan Balan.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/balan-2-fed0b16ae993f5e23160e14bb9de73a8.JPG

 

Taguri: