CHESTIOSTAR. Cum REACTIONEAZA vedetele in situatii jenante VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 18:52

Pentru chestiostarul nostru saptamanal am atins subiecte sensibile cu vedetele noastre.

Le-am intrebat pe staruri cum reactioneaza cand sunt prinse cu minciuna? Sau atunci cand iubitul le atrage atentia ca s-au ingrasat cateva kilograme! Am atacat subiecte sensibile in cadrul Chestiostarului saptamanal, iar reactiile starurilor au fost pe masura!

Inainte de a-si face aparitia la un eveniment monden, emotiile vedetelor ating cote maxime, caci se framanta si se streseaza cu gandul ca toate obiectivele si toti ochii vor fi pe ele! Va dati seama in ce panica intra daca fix in ziua party-ului se produce un accident vestimentar?

" Daca mi-as fi patat rochia inainte cu siguranta nu
as mai fi venit cu rochia patata
", declarat  Tania Budi." Sa mi se rupa rochia, sau tocul? Nu, atunci veneam desculta" a tras concluzia Anca Turcasiu." Acum cand veneam la intrare mi-a cazut plicul" a marturisit Valentina Pelinel." Sa mi se deschida rochia, sa mi se rupa fermoarul" a spus Giulia Nahmany.


 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.