Una dintre cele mai frumoase femei din showbiz, s-a DEZBRACAT in costum de baie in exclusivitate pentru "D-Paparazzi"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 18:53

Ileana Badiu este una dintre cele mai frumoase femei din showbiz, ale carei picioare tindem sa credem ca sunt cele mai sexy din peisajul monden.

Una dintre cele mai frumoase femei din showbiz, ale carei picioare tindem sa credem ca sunt cele mai sexy din peisajul monden, s-a dezbracat in costum de baie, in exclusivitate pentru" D-Paparazzi". Va anuntam ca imaginile sunt fierbinti!

Ileana Badiu are 39 de ani si a prezentat echipei "D-Paparazzi"  aparatul care o ajuta sa arate demential. Judecand dupa picioarele ei interminabile, dupa talia de viespe, tenul fara riduri si decolteul sexy ai zice ca e o adolescenta.
Cum de se mentine intr-o forma de zile mari? Cica totul se datoreaza unui aparat minune. Ileana Badiu a marturisit ca merge la o clinica unde face sedinte la un aparat cu lumina infrarosie care actioneaza la nivelul hipotalamusului. Acest lucru face ca arderile sa fie mai puternice, iar metabolismul sa arda mai repede grasimile. Frumoasa femeie de afaceri a dezvaluit a avut perioade in care kilogramele in plus i-au dat batai de cap.




 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.