Britney Spears, un corp perfect! Cum a reusit cantareata sa arate ASA FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 15 iul 2022, 08:20

Secretul siluetei de invidiat pe care o afiseaza de cateva luni cantareata americana Britney Spears consta in cinci mese mici pe zi si sesiuni "agresive" de exercitii fizice, a dezvaluit Tony Martinez, antrenorul personal al artistei.

 Tony Martinez a lucrat in trecut si cu alte staruri din industria de divertisment americana, precum cantaretele Janet Jackson si Pink si cei trei frati din grupul The Jonas Brothersi, informeaza de dailymail.co.uk.

Britney Spears a avut multe probleme cu greutatea corporala in trecut si a luat hotararea de a apela la serviciile antrenorului Tony Martinez inainte de debutul seriei sale de concerte pe care urmeaza sa le sustina la Las Vegas.

La scurt timp dupa inceperea acestei colaborari, Britney Spears, in varsta de 31 de ani, pare sa fie din nou intr-o forma fizica de invidiat. Tony Martinez lucreaza cu artista americana de trei-patru ori pe saptamana si spune ca scopul principal al sedintelor sale este acela de a-si aduce elevii intr-o stare de buna dispozitie.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/brit-78f417c26b55664cb1583caec60a4975.jpg"Imi place sa incorporez sporturi precum baseball si baschet in sedintele mele de antrenament.

Imi place sa ma distrez si sa glumesc, pentru ca elevii sa rada in timpul sedintelor. Acestia isi duc exercitiile cu bine la capat, dar se si distreaza", spune Tony Martinez pentru E! Magazine.

Potrivit spuselor sale, Britney Spears ia cinci mese mici pe zi, iar felul ei preferat de mancare este salata de pui cu sos cu otet balsamic.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: A renunțat Flick la prieteni pentru relație? „Eram văzut ca eternul burlac, petrecăreț. Eram petrecărețul suprem. Mulți prieteni la început s-au bucurat, pe urmă n-au înțeles.”

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/Britney-Spears-20120515-17-c9dfdcb9ea57e07d5c4bd87cf47d5dce.jpg "Este

o atleta extraordinara. Ii place sa fie foarte puternica si agresiva in exercitiile sale", a adaugat Tony Martinez.( sura Mediafax)

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.