SUSPANS la “Roata norocului”! “Sunt vii?”a intrebat Liviu Varciu in timp ce un concurent s-a vazut pus in situatia de a-si vari mana intr-un acvariu plin de lighioane VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 14 iul 2020, 10:02

O pedeapsa numai pentru concurenti curajosi!

La “ Roata norocului ” tu esti cel care pedepseste concurentii! Pedeapsa trimisa de George Mihaescu din Campulung i-a venit de hac lui Catalin Cazacu, campion national si european la motociclism. Sportivul a participat in calitate de vedeta, concurand pentru o cauza nobila. Din punctele obtinute, Catalin Cazacu a cumparat bunuri si obiecte pentru Centrul de Zi Danut, un centru pentru copii cu nevoi speciale.

Pedepsa lui Catalin nu era pentru concurentii slabi de inger.

Legat la ochi, campionul a fost nevoit sa ghiceasca ce se afla intr-un acvariu." Sunt vii?", a intrebat Liviu Varciu referindu-se la animalele din acvariu in timp ce concurentul era legat la ochi. Cand a vazut ca sportivul vrea sa renunte, Varciu l-a asigurat:" Nu, nu. Esti safe!".

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”