Andreea Antonescu, in rolul unei DIVE SEXY la Hollywood: "De cate lectii de actorie am avut eu nevoie pentru a interpreta acest mare rol?" VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:01

Filmul in care a debutat Andreea Antonescu la Hollywoodse numeste "O noapte cu Micul Richard".

Andreea Antonescu joaca rolul Oliviei, o diva sexy care isi paraseste iubitul pentru altul, cu masina scumpa. Este prima data cand fosta membra a trupei Andre joaca intr-un film si nu s-a descurcat deloc rau!" Pentru doua replici si-un pupat, ma descurc.", a declarat Andreea.

De fapt, n-a fost doar un singur sarut, nu-i asa, Andreea?! Nu-i de mirare ca sotul sau, Traian, n-a dorit sa asiste la filmari.
Extrem de modesta, Andreea spune ca acest mic rol in filmul american a fost doar o intamplare fericita, nicidecum o ambitie personala.

Este doar unul dintre starurile de peste ocean pe care Andreea Antonescu l-a intalnit cat timp a stat in Los Angeles. Dar, va vine sa credeti sau nu, cantareata spune ca n-ar da Romania pe nicio alta tara. Asta se intampla pe cand Andreea avea doar 14 ani si inca nu stia ce inseamna viata de vedeta.
Cine stie, poate acum vor urma alte propuneri cinematografice pentru bruneta trupei care a facut ravagii in muzica romaneasca.