Ana-Maria Barnoschi printre galeti si roabe umplute cu nisip si ciment! "Roata Norocului" ti-a pregatit o editie BETON

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 iul 2020, 10:22

Vineri, 7 iunie, in emisiunea “Roata norocului”, Liviu Varciu, alaturi de colega sa, Ana-Maria Barnoschi va asteapta la o editie beton!

Printre galeti si roabe umplute cu nisip si ciment, Ana-Maria Barnoschi si-a intrat in rolul de sef de santier. Profitand de “autoritatea” cu care a fost investita, aceasta l-a certat pe Liviu Varciu pentru ca a intrat in campul muncii fara echipament de protectie. “Eu chiar nu imi dau seama de ce razi?! Cum ai putut intra asa in platou fara casca de protectie? Aici este un santier…vrei sa te am pe constiinta? Este foarte periculos!”,

l-a apostrofat ea.

Ana-Maria Barnoschi si-a luat misiunea in serios si a ridicat un zid evaluat ironic de prezentatorul emisiunii. “ Fata asta chiar zideste. Clar va fi nevoie sa demolam ceva la un moment dat”, s-a adresat Liviu Varciu colegilor sai din platoul de filmare.

Tot maine, 7 iunie, invitat special in emisiune este Catalin Cazacu, campion mondial si european la motocisclism, care isi incearca norocul pentru a castiga premiile puse in joc pentru copiii de la un centru de plasament din Sfantu Gheorghe.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Aflati ce pedepse au fost nevoiti sa indure concurentii emisiunii “ Roata norocului ” in editia care va fi difuzata vineri, 7 iunie, de la ora 20.00,

la Kanal D.