Un agent de politie, SUSPECTAT de omor si instigare la marturie falsa VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 11 nov 2020, 14:10

Povestea tragica a inceput cand un barbat s-a dus acasa la fosta consoarta si s-a pus pe scandal.

Numai ca el a fost oprit de concubinul femeii si de cumnatul acesteia. Cei doi l-au legat de un copac si au chemat Politia. Rudele barbatului legat sustin ca cei doi l-au si batut. Avocatul unuia dintre inculpati sustine ca acesta nu l-a lovit pe barbat. El acuza agentul de Politie.

" Organul de politie, in loc sa procedeze la dezlegarea victimei, la acordarea primului ajutor, la conducerea acesteia la sediul de politie.
A lasat victima imobilizata. Dimpotriva, desi persoanele care au fost prezente la fata locului au cerut cu insistenta sa ia masuri. Organul de politie, in loc sa ia masuri, a efectuat cercetari la fata locului, unde a stat o ora si jumatate
", a declarat apararea unuia dintre inculpati.

Intre timp, bietul om, legat de copac, si-a dat ultima suflare. Rudele unuia dintre agresori il acuza pe poliþist ca i-a fortat sa depuna marturie mincinoasa.
Reprezentanþii politiei judetene spun ca agentul e cercetat. Rudele barbatului decedat cer in instanta plata cheltuielilor de inmormantare si despagubiri in valoare de 10.000 de lei.

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.