MOTIVUL pentru care Andreea Marin S-A DESPARTIT de fizioterapeutul turc VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:01

Trei luni! Atat pare sa fi durat povestea de dragoste dintre Andreea si fizioterapeutul turc.

Saptamani intregi s-a speculat pe seama idilei dintre cei doi, dar niciunul dintre protagonisti nu a confirmat relatia. Ultima perioada a fost adevarata mana cereasca pentru paparazzi, care au surprins ineditul cuplu in ipostaze din cele mai diverse. Ieri, atat Andreea cat si medicul, au aruncat bomba.

Exact cand inceputul parea sa fie promitator, cei doi au decis sa mearga pe drumuri separate. Ambii au postat cate un mesaj pe o retea de socializare, dar primul care a spart gheata a fost chiar tanarul turc.
Nici bine n-au apucat utlizatorii sa citeasca vestea, ca la doar cateva minute distanta a venit si confirmarea din partea Andreei. Ea a dezvoltat subiectul, explicand care au fost motivele din cauza carora s-a ajuns aici.

" Eu si prietenul meu, Tuncay, am decis impreuna ca presiunea mediatica excesiva asupra relatiei noastre poate face mult rau membrilor familiilor noastre, care nu sunt obisnuiti cu acest mod de viata si mai ales copilului meu, astfel incat hotararea noastra este sa ramanem doar prieteni pentru moment, fara alte conotatii date legaturii noastre", a scis Andreea Marin pe contul
ei de Facebook. Situatia lor nu este deloc una comoda, mai ales ca abia s-au scurs cateva zile de cand vedeta si-a luat inima in dinti si a recunoscut public relatia.



 

Taguri: