IMAGINI INCREDIBILE din timpul unei nasteri! Bebelus nascut in sacul amniotic. Reactia medicilor: "Nici nu stia ca s-a nascut!" FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 11 nov 2020, 13:40

Un medic obstetrician a facut o descoperire incredibila in timpul unei operatii de cezariana.

Sacul amniotic in care se dezvolta fatul nu fusese penetrat. Asta insemna ca bebelusul respira in continuare lichidul amniotic si avea aceleasi reactii ca si cum ar fi fost in uterul mamei. Nasterea in sac amniotic este un fenomen care se intalneste rareori. Cand o sarcina este la termen lichidul amniotic se rupe, fenomen denumit un popor drept "a se rupe apa", ceea ce declanseaza mai apoi nasterea.

Exista, insa, si cazuri, foarte rare, cand copilul se naste invaluit in sacul amniotic.
Medicul care a adus pe lume un astfel de copil, printr-o operatie de cezariana s-a declarat inmarmurit. Speciliastul a putut observa pret de cateva secunde un miracol! Cum se comporta un fat in pantecul mamei! Invelit in sacul amniotic, fatul respira lichidul amniotic, parea netulburat si avea aceleeasi reactii ca si cum ar fi fost in pantecul mamei. Bebelusul nu era in pericol, deoarece sacul amniotic are rolul de a-l proteja.


Obstetricianul, Dr Aris Tsigris, a inregistrat momentul si a postat poza pe Facebook. Specialistul a adaugat ca sansele ca sacul amniotic sa ramana intact dupa nastere sau inceperea procedurilor pentru operatia de cezariana sunt foarte rare. Sacul amniotic este o membrana care pastreaza inca un mister chiar si pentru stiinta din zilele noastre. De aceea se zice ca, daca un copil este nascut in sacul amniotic sau partial cu sacul amniotic pe corp, va avea un destin maret.


/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/2-132e948ef05dee6b13c7a1b860ec3921.jpg

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.