Tatal “Micutului Hercule”, IN CULMEA FERICRII! Instanta a decis ca minorii Stroe sa ramana in custodia parintilor VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 14 iul 2022, 16:05

Giuliano Stroe, cunoscut in lumea showbiz-ului drept “Micutul Hercule”, si fratele sau mai mic, vor ramane in continuare in sanul familiei.

Motiv de bucurie astazi pentru parintii “Micutului Hercule”! Magistratii de la Tribunalul Olt au decis ca Giuliano si fratele sau mai mic sa ramana in custodia parintilor. Luna trecuta, asistentii de la Protectia Copilului au decis ca tatal minorilor sa fie cercetat penal pentru rele tratamente aplicate minorilor. Ambii parinti au fost audiati la Tribunalul Olt, iar Instanta s-a pronuntat. Copiii vor ramane in sanul familie.

In timp ce mama baietilor a declarat ca fii ei au parte de o copilarie normala, tatal a adus acuze dure presei, sustinand ca atat el, cat si copiii sai au fost supusi unei
presiuni mediatice. Reprezentantii Directiei pentru Protectia Copilului au cerut internarea micutului Giuliano si a fratiorului acestuia mai mic intr-un centru de ocrotire. Imaginile cu “Micutul Hercule” in lanturi precum si performantele cu care a intrat in Cartea Recordurilor, ii fac pe cei de la Protectia Copilului sa supravegheze in continuare cazul chiar daca Instanta s-a pronuntat deja.