RASTURNARE DE SITUATIE in cazul executiei mafiote din Pitesti VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 11 nov 2020, 13:05

Criminalistii au descoperit ca intre victima si cei doi barbati exista o legatura pe care nici nu o banuisera.

Cei doi barbati au fost retinuti aseara, dupa indelungi ore de audieri. Criminalistii au descoperit ca intre victima si cei doi barbati exista o legatura pe care nici nu o banuisera. Conform surselor din politie, victima de 37 de ani si unul dintre suspecti, politistul de la sectia 14 din Bucuresti, erau prieteni si se ocupau impreuna de vanzarea unor masini.

In urma cu un an insa, Impotriva politistului bucurestean si a suspectului principal al crimei de acum 2 zile, s-a deschis un dosar sub acuzatia de furt calificat.
Surpriza abia acum vine: martorul cheie pe care il aveau anchetatorii impotriva celor doi, era chiar victima ciuruita acum 2 zile.

In trupul victimei au fost descarcate 7 gloante, iar anchetatorii nu exclud varianta ca pistolul folosit sa fie chiar al politistului din Bucuresti. Anul trecut, politistul a declarat ca arma din dotare i-a fost furata. Suspectul nu neaga ca ar fi cunoscut victima, insa sustine ca nu exista o relatie apropiata intre ei.


Anchetatorii cred ca cei care au comis crima aveau planul bine pus la punct inca dinaintea asasinatului. Desi executia s-a petrecut putin inainte de miezul noptii, ca sa se asigure ca nu sunt observati, atacatorii au taiat cablurile de current electric de la stalpii de iluminat din zona. Vecinii au auzit imediat zgomotele.

Desi initial s-a pornit de la ipoteza unei reglari intre clanuri, dat fiind legaturile apropiate pe care victima le avea cu unii interlopi din Pitesti, anchetatorii urmeaza acum mai multe piste.
Ei trebuie sa descopere care erau de fapt, incregaturile dintre cei 3 barbati. Suspectii au fost retinuti aseara pentru 24 de ore si urmeaza sa fie propusi pentru arestare preventiva.



 

Taguri:

Mărturiile tulburătoare ale supraviețuitorilor masacrului care a ieșit la iveală după două luni! Sute de persoane au fost ucise în Africa de Vest: „Au ucis oameni toată ziua. Timp de trei zile am adunat cadavre”

Într-un atac extrem de violent care a zguduit Burkina Faso în luna august, până la 600 de persoane au fost ucise de militanți afiliați organizației teroriste Al-Qaeda, conform unei evaluări de securitate a guvernului francez.