Criminalul din Topoloveni a RECONSTITUIT PAS CU PAS odioasa fapta in urma careia a transat o femeie VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 11 nov 2020, 13:00

Oamenii legii au mers la apartamentul acuzatului din Topoloveni si la podul de la Cateasca, de unde suspectul a aruncat trupul victimei in rau.

Barbatul si-a recunoscut faptele si le-a povestit totul anchetatorilor. Mai intai, Florin Manzararu le-a indicat anchetatorilor de unde a luat victima cu masina. Apoi barbatul a fost dus la apartamentul sau din Topoloveni, unde a povestit cum s-a petrecut crima.

" A descris in mod detaliat activitaþile pe care le-a desfasurat din momentul in care a luat victima la ocazie pana in momentul in care a aruncat fragmentele de cadavru.
Estimam la 2 luni de zile durata acestei anchete. Asteptam rezultatul expertizelor ADN
", a declarat Marius Iacob, procuror sef Sectia Urmarire Penala.

Barbatul va fi supus unei expertize psihiatrice. Dupa reconstituire, suspectul de 38 de ani a fost dus la Bucuresti, unde se afla in arest preventiv pentru omor deosebit de grav si talharie. La sfarsitul lunii trecute trupul transat al femeii de 36 de ani a fost descoperit de un cioban in raul Arges, in zona localitatii Petresti.
Tanara era divortata, locuia in comuna Valea Mare din Dambovita si facea zilnic naveta la Topoloveni unde lucra la o fabrica de paine.



 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.