ZI NEAGRA pentru Gigi Becali! Latifundiarul, CONDAMNAT la inca trei ani de inchisoare, CU EXECUTARE VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:02

Gigi Becali a fost gasit vinovat de dare de mita in dosarul "Valiza".

Degeaba! Nu l-a ajutat deloc! Fara niciun dubiu de aceasta data, toti cei 5 magistrati ai completului instantei supreme l-au gasit vinovat de dare de mita in dosarul "Valiza". Sentinta: 3 ani de inchisoare cu executare. Alaturi de Becali, au mai fost condamnati si Teia Sponte, un apropiat al finantatorului Stelei, la doi ani de inchisoare, dar cu suspendare si antrenorul echipei nationale de fotbal Victor Piturca, la un an de inchisoare, tot cu suspendare.
Acesta din urma nu a vrut sa comenteze deloc decizia.

O data cu cei 3 ani de inchisoare, Becali a pierdut si celebra valiza cu 1,7 milioane de euro, confiscata de autoritati in 2008, cand finantatorul Stelei a incercat sa premieze o echipa pentru a castiga un meci impotriva adversarei directe a echipei din Ghencea la castigarea campionatului.

Nici pentru buget banii nu sunt de lepadat.
Din acesti bani ar putea fi platite peste 21 000 de pensii. Sau 10 000 de salarii minime. S-ar putea cumpara chiar si 340 de Dacii Logan. Finantatorul Stelei se afla la inchisoare din 20 mai, dupa ce a fost condamnat definitiv de instanta suprema la trei ani de inchisoare cu executare in dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apararii Nationale. Avocatii lui Becali mai au o speranta. Vor ataca decizia Instantei Supreme la Curtea Europeana a Drepturilor Omului.