Cel mai luminat parc din Romania. Are STALPI in loc de copaci VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:02

Un parc din Galati are montat stalpi de iluminat din cinci in cinci metri.

Galatenii nu au prea multe obiective cu care sa se mandreasca dar, acest parc ar putea fi atractie turistica. SI asta nu pentru ca aici ar fi cea mai mare gradina sau cele mai interesante plante, ci pentru ca cineva, a avut grija sa planteze stalp langa stalp pana la 115.

Oamenii se uita lung si nu stiu ce sa creada. In timp ce in alte locuri din oras, abia daca lumineaza un bec, aici lumina e orbitoare incat copacii mai au un pic si fac noaptea fotosinteza.
Unde mai pui ca din varful fiecarui stalp atarna cate trei becuri clasice, nu economice.

Reprezentantii Primariei Galati au si o explicatie titpic romaneasca pentru aglomeratia de stalpi de iluminat. In mijlocul parcului ar fi trebuit sa se construaiasca un nou sediu pentru Muzeul de Arta Vizuala, dar cum banii au fost putini, cladirea nu s-a mai ridicat, iar in locul ei au rasarit stalpii de iluminat, precum brazii.


Pana una alta, spun angajatii Primariei, noroc ca noaptea e scurta si factura la lumina nu e prea mare. In aceste conditii, daca vor sa fie castigati, galatenii nu au decat sa se mute in parc unde e si aer curat si lumina, unde mai pui ca ar putea face si economie la lumina acasa.


 

Taguri: