Vestea ca Diana Dumitrescu si Ducu Ion divorteaza a ZGUDUIT lumea mondena VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:03

Dupa numai trei ani de casnicie, actrita Diana Dumitrescu si regizorul Ducu Ion au decis sa se separe.

Un alt divort zguduie lumea mondena! Actrita de telenovele, Diana Dumitrescu si regizorul Ducu Ion vor continua pe drumuri separate, atat cariera, cat si viata de cuplu. Cei doi si-au trait dragostea departe de ochii presei si ai curiosilor. Nimeni nu a stiut ca ar fi avut probleme in cuplu. Asa ca vestea a cazut ca un trasnet peste toti cunoscutii lor care nu se asteptau ca cei doi sa se desparta.


 


Mărturiile tulburătoare ale supraviețuitorilor masacrului care a ieșit la iveală după două luni! Sute de persoane au fost ucise în Africa de Vest: „Au ucis oameni toată ziua. Timp de trei zile am adunat cadavre”

Într-un atac extrem de violent care a zguduit Burkina Faso în luna august, până la 600 de persoane au fost ucise de militanți afiliați organizației teroriste Al-Qaeda, conform unei evaluări de securitate a guvernului francez.

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.