Cristina Rus, aparitie RAVASITOARE la un eveniment monden! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:03

Cristina Rus rareori apare pe la evenimente mondene, daaar si atunci cand o face…sa te tii!

 De curand, in cadrul unei petreceri de mare clasa, artista a reusit sa intoarca toate privirile, datorita atitudinii si tinutei…plina de grandoare!

Rochia verde cu imprimeu exotic, 100% din matase, desi era lunga pana in pamant reusea sa-i descopere Cristinei cele mai sexy parti ale corpului: picioarele perfecte si pieptul voluptos. Creatia vaporoasa apartine brandului Roberto Cavalli si costa … 1000 de euro.

Pantofii inalti, intr-o nuanta nude, s-au potrivit binee tinutei colorate.
Sergio Rossi…550 de euro!

Daca observati cu atentie modul in care isi tinea clutch-ul putem spune ca artista si-a ales o gentuta chiar inedita. Accesoriul portocaliu, cu insertii metalice aurii, aparitine brandului Pinko si costa 260 de euro!

Sa trecem acum la cel mai greu capitol…accesoriile. Pe bratul drept al Cristinei am zarit o bratara lata aurie, plus un inel interesant, despre care am aflat…CULMEA…ca impreuna au fost cumparate cu doar 50 de euro, de la Accesorize.
Stati asa ca nu facem totalul inainte de a dezvalui cea mai cea piesa a intregului outfit. In urechile Cristinei Rus a stralucit o pereche de cercei cu diamante si ametist ce costa…atentie….nici mai mult, nici mai putin decat… 16000 de euro! Trageti bine de aer in piept caci va dezvaluim pretul si in lei. Ei bineee….tadadaaaam….700 de milioane!

Haideti repede sa facem totalul, inainte de a ameti.
Asa ca…adunam rochia de 1000 de euro, impreuna cu pantofii de 500 de euro, cluchtul de 260 de euro, accesoriile nepretioase de 50 de euro, plus minunatiile sclipitoare de16000 de euro…totalizeaza… 17810 euro! Adica… 772 de milioane! Mda da… Un look cu adevarat…de milioane!