Condamnarea lui Gigi Becali a starnit REACTII in randul oamenilor sensibili la durerea latifundiarului VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:03

Gigi Becali primeste sute de scrisori de incurajare.

Condamnarea lui Gigi Becali nu a ramas fara ecou in inimile simtitoare ale romanilor. Oamenii i-au trimis sute de scrisori de incurajare, ba chiar i-au dat sfaturi cum sa reziste dupa gratii. Altii i-au transmis sfaturi cum despre cum sa-si pastreze familia aproape.

Zeci de scrisori, dar si multe vizite la penitenciar. Un lucru e clar. Becali nu are timp sa se plictiseasca in spatele gratiilor. Astazi la poarta inchisorii au batut Mirel Radoi, Cosmin Olaroiu si nelipsitul aghiotant al lui Becali, Ionut Lutu.
Radoi si Olaroiu au sosit inca de dimineata, in masini de lux.

Mirel Radoi i-a adus patronului Stelei un cadou. Doar el stie ce se afla in punga roz pe care o tinea in mana. Cat despre aghiotant, acesta a venit, ca de obicei, incarcat cu alimente. Nici unul dintre ei nu a vrut sa spuna ce a discutat cu patronul Stelei.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.