O CELEBRA actrita de 25 de ani a fost gasita moarta in apartamentul ei!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 11 nov 2020, 11:00

Politia face cercetari in continuare, cautand informatii la vecinii vedetei, potrivit CNN.

 Actrita Jiah Khan a fost gasita moarta in locuinta ei din orasul indian Munbai, potrivit politiei, care nu a precizat imprejurarile in care a murit vedeta de la Bollywood.

Politia face cercetari in continuare, cautand informatii la vecinii vedetei, potrivit CNN. Actrita a fost descoperita spanzurata in resedinta ei din Mumbai, a anuntat politia indiana, citata de bbc.co.uk.

Mama ei a descoperit-o decedata, in noaptea de luni spre marti. Autoritatile
vor efectua o autopsie pentru a determina cauza exacta a mortii, iar politia cauta sa obtina informatii discutand cu vecinii actritei.

Jiah Khan, in varsta de 25 de ani, a debutat in 2007 alaturi de Amitabh Bachchan si a continuat colaboreze cu actori celebri, inclusiv cu Aamir Khan si Akshay Kumar.

Actrita s-a nascut la New York si a crescut in Londra inainte de a merge in Mumbai pentru o cariera la Bollywood.

Moartea ei a provocat un soc in industria filmului.

Ultimul film in care a jucat a fost o comedie din 2010, "Housefull", in care a avut un rol secundar. A aparut si intr-o reclama lansata de PETA, o organizatie care militeaza pentru respectarea drepturilor animalelor.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.