Liviu Varciu: "Mi-e dor sa ma certe cineva, sa o gasesc acasa pe femeia iubita"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 11 nov 2020, 10:35

Liviu Varciu este fara indoiala unul dintre cei mai talentati si mai carismatici prezentatori tv de la noi, cu un simt al umorului extrem de dezvoltat.

 Prezentatorul emisiunii Roata Norocului a dezvaluit intr-un interviu pentru evz.ro ca din punct de vedere profesional este un norocos si toate ii merg struna. mai ales ca are libertatea de a-si face profesia asa cum doreste si mai aels ca poate imbina actoria cu televiziunea. „ Toate aceste ipostaze imi ofera cam aceeasi libertate. Toate imi ofera câte o doza de bucurie, de energie, de care am nevoie. Cel mai bine, in momentul de fata, ma caracterizeaza actoria.
Ea este dragostea mea mai noua”.

Insa toata lumea stie ca Liviu nu are acelasi noroc si in dragoste. Prezentatorul tv a marturisit ca si-ar dori foarte mult sa isi gaseasca jumatatea si sa fie implinit din punct de vedere sufleteste:  „Nu mi-am gasit jumatatea si imi este dor sa imi fie dor… Mi-e dor sa ma certe cineva, sa o gasesc acasa pe femeia iubita… Imi este dor de toate lucrurile astea…”  ( sursa evz.ro
)

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.