APARITII BIZARE pe stazile unui orasel din Spania! FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 11 nov 2020, 09:30

Pe strazile unor orasele din Spania au aparut creature ciudate, foarte inalte si pline cu muschi de pamant.

 Acestea nu sunt decat costumatiile din licheni pe care oamenii le imbraca in cinstea unor traditii care dateaza din secolul 12. Procesiunea se numeste Hombres de Musgo si are loc in oraselul Bejar, in provincial Salamanca care isi are originea intr-o legenda care spune ca crestinii au vrut sa isi recucereasca oraselul camuflati cu ajutorul muschilor de pamant pentru a nu fi recunoscuti de catre garzile musulmane.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/muschi2-6d9beceede0b1d9d8411d5f73ec606a1.jpgProcesiunea se continua cu o serie de evenimente culturale precum festivaluri d e muzica, film, drama, expozitii, conferinte si concursuri de decorat balcoanele.
In timpul festivitatilor, Barbatii cu Muschi ii insotesc pe edilii oraselului si pe alte autoritati in procesiunea Corpus Christi pe strazi.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/muschi3-d2d750ef09d3e5d364a466fb90cd645d.jpg

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.