Adelina Pestritu arata DEMENTIAL in costum de baie, dar e NEMULTUMITA de silueta ei! Vezi ce vrea sa faca vedeta FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 14 iul 2022, 01:10

Adelina Pestritu arata mai bine ca niciodata, insa vedeta nu este multumita si a declarat ca: "Vreau sa ajung piele si os"!

Adelina Pestritu vrea sa fie si mai slaba decat este. Vedeta s-a apucat sa tina celebra dar controversata dieta Dukan, la recomandarea unei prietene deoarece vrea sa ajunga la 52 de kilograme din 56 cate are acum. Desi arata demential si nu are nevoie de nicio modificare in Photoshop, Adelina vrea sa fie si mai slaba de atat.  

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/media-137018633818118400-d905801c7a4cc6491bf5f55b93f768fc.jpg
“Vreau sa cantaresc 52 de kilograme, asadar mai am de dat jos.
M-am apucat de dieta Dukan, am rugat-o pe bucatareasa mea sa-mi gateasca de regim. Azi voi manca peste facut in staniol, la cuptor, fara pic de ulei. Am o prietena buna, cu care m-am vazut zilele trecute, si am ramas socata cand am vazut-o cat e de slaba. Am intrebat-o cum a reusit si mi-a spus de aceasta dieta. A reusit sa slabeasca 13 kilograme. Si am zis gata, ma apuc si eu! Si asa am facut! Nu sunt grasa, dar vreau sa am 52 de kilograme, sa fiu piele si os ,” a spus Adelina pentru wowbiz.ro.


 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.