VESTE SOC pentru fanii serialului "Suleyman Magnificul"! Sultana HURREM a fost data afara FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 03 sep 2021, 10:50

Producatorii serialului turcesc de mare succes au luat o hotarare drastica in privinta actritei care ii da viata personajului Hurrem. Acestia nu vor sa mai colaboreze cu actrita.

 Meryem Uzerli a prasit serialul in urma cu cateva saptamani fara a anunta echipa de productie. Actrita a plecat pur si simplu de pe platourile de filmare, fara a face vreo declaratie. S-a speculat apoi ca ar fi recurs la aceasta metoda pentru ca a considerat ca nu este suficient de bine platita pentru efortul pe care il depune pe platourile de filmare si pentru orele epuizante de munca continua.

"Nu avem timp sa o asteptam", au declarat cei care produc serialul turcesc de mare succes.
Din cate se pare, scenariul urmeaza sa fie modificat. Personajul Hurrem va "imbatrani", iar Meryem va fi inlocuita cu o alta actrita.

Can Ates, iubitul actritei, insa a facut o declaratie publica in care a spus ca nu este nicidecum vorba de o marire de salariu ci pur si simplu Meryem se simte foarte rau si are nevoie de o pauza sa isi revina. Meryem a plecat  casa la parintii ei in Germania, unde se pare, este internata intr-o clinica. 
"Aceasta este prima zi in care ma simt un pic mai bine. Ce era mai rau a trecut. Can, iubitul meu, este alaturi de mine si asta ma ajuta enorm. Nici nu va inchipuiti ce cadou imens pentru mine este sa ma pot plimba cu el, sa stau la aer curat. Sunt tratata de unul dintre cei mai buni specialisti in psihiatrie si trag speranta ca imi voi recastiga puterea si energia.
Oricum, cel mai important lucru e ca sunt in viata"
, a spus ea.( sursa enational.ro)

 

Taguri: