Aparitie surprinzatoare: Suleyman Magnificul, in mijlocul protestelor din Instanbul!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:06

Mii de protestatari au ocupat, sambata, Piata Taksim din centrul orasului Istanbul. Manifestatiile dureaza de cinci zile la Istanbul, unde sute de persoane au exprimat nemultumirea fata de planul de reamenajare a Parcului Gezi si de reducere a suprafetelor verzi.

Proteste au izbucnit sambata si in capitala Turciei, Ankara, unde sute de persoane s-au solidarizat cu manifestantii din Istanbul, demonstratiile fiind indreptate impotriva premierului Recep Tayyip Erdogan.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/suleyman-7e05c3ba4c7dc65c7df1bae3f2bf33e8.jpg

 

In mijlocul protestatarilor din piata Taksim si-a facut aparitia indragitul actor din serialul Suleyman Magnificul, Halic Ergenc. Acesta a fost fotografia de jurnalistii de la milliyer.com.tr in mijlocul protestatarilor din piata Taksim, scrie WOWbiz.ro.

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

Actorul

era imbracat lejer intr-un tricou cu Bob Marley cu o sticla de apa in mana si impreuna cu sotia lui, care purta o esarfa in jurul fetei, se indreptau spre proteste.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.