VACANTE de cinci stele la preturi reduse! Criza a lovit si agentiile de turism VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:06

Criza a lovit si agentiile de turism. Nu se mai bate lumea ca înainte sã plece în vacanta, asa ca multe din locuri raman neocupate.

 Ca sa nu piarda toti banii, agentiile le vand in ultima clipa si cu 95 la suta reducere. Cele mai multe oferte sunt pentru Grecia, Spania, Turcia si Italia. Exista chiar pachete turistice pentru care veti scoate din buzunar doar... un euro. Da, ati auzit bine.

Atentie, insa, un euro e doar cazarea. Cand va faceti socoteala banilor de concediu trebuie sa mai adaugati intre 55 si 85 de euro pentru transportul cu autocarul.
Daca preferati insa avionul, trebuie sa stiti ca luand un pachet turistic ultra-last-minute, aveti reduceri importante

Vacante cu bani putini gasiti pe siteurile agentiilor de turism. Totul e sa fiti pregatiti sa plecati in cel mult 72 de ore de la data cumpararii biletelor.

Si mai e ceva. Pentru familiile care au copii, agentiile acorda gratuitati importante. In insula Kos a Greciei pentru un sejur, doua persoane vor scoate din buzunar doar 312 euro pentru un hotel de 4 stele in regim all inclusive.
Copiii pana in 14 ani platesc doar taxele de aeroport. 

SEJUR IN INSULA KOS, GRECIA

Hotel 4 stele/ 2 persoane/ 312 euro/all inclusive
Hotel 5 stele/ 2 persoane/ 349 euro/all inclusive


Alte agentii pluseaza. Daca plecati in vacanta, in luna iunie, nu veti scoate niciun ban din buzunar pentru cei mici. Sunt gratis si transportul cu avionul si cazarea. Destinatiile la promotie sunt Spania, mai exact, Mallorca, insulele grecesti Creta si Rhodos, dar si Antalya turceasca.
De aceasta oferta pot beneficia doar copiii cu varste cuprinse intre 6 ani si 14 ani. Adultii platesc.

Si nu doar atat. Copilul va primi si 50 de euro, bani de cheltuiala din partea agentiei de turism.

 

Taguri: