POVESTE REVOLTATOARE! Isi traieste batranetea UMILITA in propria locuinta VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 11 nov 2020, 07:35

Doamna Eugenia Cojocaru traieste drama vietii ei, chiar la batranete. Si asta, dupa ce un vecin i-ar fi declarat razboi.

 In urma cu cativa ani, femeia a plecat la munca, in straintate. Acum, cand s-a intors, mai sa-i stea inima in loc. Lipita de balconul ei a gasit inaltata o cladire cu doua etaje. Dar cum a fost posibil daca pensionara nu a fost de acord? Se pare ca barbatul ar fi obtinut toate semnaturile necesare de la vecinii femeii, mai putin de la ea, pe care, culmea, o afecteaza in mod direct.



Dupa discutii in sir, fara sa ajunga la nicio intelegere, femeia a cazut intr-o depresie adanca. Mai mult, de la fereastra femeii se vede doar un zid imens. Din cauza lui, batrana sta ziua in amiaza mare cu becurile aprinse, umfland facturile la curent electric. 

Si de parca n-ar fi fost de-ajuns, femeia a aflat ca barbatul ar vrea sa-si ridice acum si un acoperis.
Drept urmare, i-a chemat pe cei de la Inspectoratul de Stat in Constructii si pe politisti. Deocamdata, lucrarile la acoperis au fost oprite. Totusi, Primaria Iasi nu ne-a explicat cum a fost posibil sa elibereze autoritatia de constrcutie afaceristului, fara semnatura femeii.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.