OASPETE de seama la Camera Deputatilor, dar parlamentarii romani habar nu au cine le trece pragul VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 11 nov 2020, 07:20

Deputatii au fost anuntati si prin sms-uri ca au un oaspete de seama...dar parca pe o ureche le-a intrat si pe cealalta le-a iesit.

 Putini au stiut ca azi vine in vizita la Camera Deputatilor John Bercow, presedintele camerei comunelor din parlamentul Marii Britanii.

Principala scuza a fost limba engleza. Trecind insa peste pronuntie, deputatiii nu stiu nici ce functie ocupa oaspetele lor.
Pentru unii este sef de stat, desi Marea Britanie are in frunte o regina mult prea cunoscuta, pentru altii .....sef al camerelor reunite, sef al lorzilor si multe alte atribute, care mai de care mai somptuoase si mai eronate!

Parlamentul Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord este institutia legislativa a Regatului Unit al Marii Britanii
si Irlandei de Nord. Este compusa din doua Camere: Camera Comunelor si Camera Lorzilor

Bine ca invitatul nu a simtit nestiinta gazdelor. Ospitalitatea romaneasca probabil l-a impresionat. Sa trecem peste aceste "stangacii" si sa ascultam discursul musafirului... care are si radacini romanesti. Bunicul sau era din Galati.

Sa speram ca presedintele Camerei Comunelor nu a fost prea atent la ce se intampla in sala cat timp a vorbit de la tribuna.
A salvat situatia Valeriu Zgonea care i-a oferit invitatului cea mai inalta distinctie: colanul camerei deputatilor.


Si daca va gandeati ca asta a fost tot...va inselati! Sa speram ca inaltul oaspete si membrii delegatiei sale nu au folosit toaletele din Parlament. Deputatii nostri insa...au avut nevoie de locul unde si imparatul merge pe jos....si au constat pe propria piele cat de delicata este situatia!

Situatia insa nu mai mira pe nimeni…se stie doar ca exista o criza de hartie igienica la camera deputatilor.
Angajatii vin deja cu cele necesare toaletei de acasa.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.