SATENII iau lectii de autoaparare impotriva eventualilor hoti! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 11 nov 2020, 07:05

De cand a auzit ca hotii s-au cam obisnuit sa dea buzna in casele oamenilor, bunica din imagine isi face zilnic antrenamentul in curte.

 Nu la sapa sau la carat galeti cu apa din fantana, ci la sacul de box. Da in el cu pumnii mai ceva ca-n aluatul de cozonac, in prag de sarbatoare.

Intre un cules de zarzavat si o telenovela, bunicuta din imagine ii mai trage o mama de bataie sacului de box. Si nu e singura metoda a razboinicii din Oltenia. Are ea o arma secreta de-i pune de`ndata pe pradatori pe fuga. 


Toporisca sau miscarile de mortal kombat nu sunt singurele folosite impotriva hotilor. Pana sa puna piciorul in casa batranei, trebuie sa treaca de trei usi ferecate.

Ajutor de nadejde in gospodarie e cainele "Baghera". Nimic nu misca pe la poarta fara ca el sa dea alarma. Si casa lui nea` Ion e pazita strasnic. El este Timi si chiar daca e mic, e un apartor de isprava, ne asigura barbatul.
Simte tot si latra cat il tin plamanii.

Pe ultia e agitatie mare. Imediat ce s-a dus vestea in sat ca, in puterea noptii, hotii umbla cu furtishaguri, femeile au si luat masuri.

Ca un adevarat gentelman, barbatul vrea sa le invete pe femei cum sa se apere. Ca doar nu degeaba a facut sport in tinerete. Acum e cel mai fioros din...piata!

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.