Vedetele isi incearca norocul la Loto chiar daca au venituri mari. Ce ar face cu banii daca ar castiga suma pusa in joc? VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:09

Chiar daca celebritatile au venituri mari asta nu inseamna ca nu-si pot incerca norocul si la Loto.

Niste bani in plus nu le-ar strica niciodata, caci au ele o groaza de idei despre cum sa-i cheltuiasca. Sa nu credeti ca daca sunt vedete nu viseaza si ele la castigurile uriase de la Loto. Mondenii vor sa intoarca banii cu lopata si au niste pretentii pe masura statutului lor. Starurile, mai cheltuitoare din fire, ar face praf o asemenea avere intr-un timp record. Unii ar investi, insa, banii, in tot felul de proiecte, in timp ce altii declara ca nu si-ar schimba radical viata.


Totusi, a fost si cineva care a sustinut ca ar dona toti banii daca ar castiga, iar aceasta vedeta este cantareata Jojo. Peste 7 milioane de euro sunt pusi in joc la loterie, in aceasta saptamana, asa ca vedetele si-au luat bilet. Sa vedem daca norocul le surade ca altdata!

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.