SATRA lui Kaizer au dat turnuletele fastuase pe cort VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 11 nov 2020, 05:50

Ce nu face omul pentru un ban in plus? Lasa masa, lasa casa si pleaca in lumea mare sa-si gaseasca norocul.

 Asa si Kaiser Mihalache. De cum vine vara, isi ia familia si cortul si pleaca prin tara sa vanda cazane. De Franta sau Spania nici nu vrea sa auda, e concurenta mare pe acolo...

Ce vile cu turnulete, ce masini de zeci de mii de euro..viata la satra sub cerul liber nu se compara cu nimic. Asta o stiu caldararii din Galati care ..cum a dat firul ierbii au iesit cu cortull in drum ca pe vremuri..


Familia lui Kaiser Mihalache, numara patru suflete. Au casa ..dar n-au stare, de cand se stiu umbla cu cortul de colo colo...

Ceaunele si cazanele- asta le e meseria...Zgomotul ciocanului pe bucata de cupru se aude de departe...E Kaizer Mihalache care da zor sa termine cazanul de tuica pe care trebuie sa il vanda maine.

Kaizer a auzit de romii care fac averi prin strainatate, dar stie ca acolo lumea n are nevoie de oalele lui de lingurar..


Nici pirandei nu i mai merge cu ghicitul .DE cand suratele sale au ajuns pe la tribunal dupa ce i-au facut de petrecanie oanei zavoranu, musteriii nu ii mai intind palma ZANEI.

Se apropie ora mesei si ZANA cu fusta creata si colorata invarte de zor intr-un ceaun. Atzatza focul de sub o plita improvizata de Kaizer al ei.

Neamul lui Kaiser n-are de gand sa stea prea mult aici.
Cazane nu prea se cer iar foamea-i mare asa ca in cateva zile vor porni spre alt colt de rromanie..nu in caruta cu coviltir ca pe vremuri, ci in masina...

 

Taguri: