Politistii din Timisoara mai ceva ca agentii 007! Uite-i cum coordoneaza misiunile din balconul Operei VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 15 iul 2022, 06:55

Ce camera cu termoviziune, ce microfoane spion sau dispozitive de urmarire cu infrarosu? Mai nou, banalul binoclul este arma letala.

Cel putin pentru politistii locali din Timisoara, care s-au intors la arsenalul de baza. Metoda, chiar daca pare rudimentara, este cat se poate de eficienta! Agentii 007 de la politia comunitara ar putea sa-i faca concurenta serioasa lui James Bond. N-au ei aparatura de ultima generatie, dar au fler.

Cu statia la purtator, doi politisti locali sub acoperire stabat, zilnic, centrul dintr-un capat intr-altul. Oamenii legii sunt coordonati din balconul Operei de un agent care monitorizeaza de sus intreaga zona.
In momentul in care zareste ceva suspect, isi alerteaza colegii de la sol. 

Si operatiunea s a terminat cu brio...in plasa politistilor au cazut doua tinere suspecte intr un caz de furt din locuinte. Cele doua tinere prinse cu… binoclul se presupune ca ar fi furat anul trecut din casa unui barbat 2500 de lei si 1300 de euro. 

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.