COMEMORARE. Mame INDURERATE au inaltat sute de baloane pentru copii plecati mult prea devreme dintre cei vii VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:12

Sunt rugaciunile mamelor indurerate carora soarta le-a rapit bucuria de a-si tine copilul de mana, de a auzi cuvantul cel mai drag din lume: "Mama!"

Au inima sfasiata de tristete, iar lacrimile li s-au uscat demult pe fata. Acum se alina doar cu rugaciunea si cu gandul ca Dumnezeu ii are sub aripa pe copilasii lor care s-au dus prea devreme la ceruri. Pentru asta au inaltat sute de baloane colorate cu mesaje catre copilasii trecuti in nefiinta.

Aceasta femeie si-a pierdut copilul in urma cu doi ani, intr-un cumplit accident de masina. Este doar una din miile de mame de ingerasi carora inca li se mai citeste durerea pe chip.
In intreaga tara au loc astfel de manifestatii o data pe an, cand parintii ingerasilor le trimit acestora mesaje si inalta rugaciuni pentru sufletele lor.

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.