METODA INGENIOASA prin care o tanara a vrut sa vanda un motor de masina! POZA a devenit VIRAL in cateva ZILE

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 11 nov 2020, 01:00

Lee Payne in varsta de 21 de ani s-a gandit ca daca isi fotografiaza sanii impresionanti langa un motor de masina pe care l-a gasit in casa cand facea curat, il va vinde imediat.

 Insa cumparatorii s-au aratat mai mult interesati de bustul tinerei decat de motor pe car el-au cumparat d epe cel mai popular site de vanzari din greseala.

Lee este ajutor de mecanic din Portsmouth si a declarat ca:  Faceam curat prin camera, cand am dat peste motor si m-am hotarat sa-l vand. Am facut o poza si am urcat-o pe Internet. M-am mirat cand am vazut cate vizualizari are intr-o ora.
Cineva s-a oferit sa o contacteze sa o intrebe daca isi vinde sutienul in loc de motor si vroia sa stie daca sanii sunt naturali sau are implant cu silicon.
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/ebay-dd5117baf60770d66fe10370c15479eb.jpgLee a devenit instant foarte populara pe Internet strangand peste 30 000 de vizualizari. Ca metoda de a vinde un motor de masina nu a fost cea mai buna ideea, insa ca sa strangi vizualizari, a fost excelenta, a spus ea.
Am primit sute de mail-uri si telefoane incontinuu, insa nu pentru motor, ci pentru sutien si sani. Motorul il cumparau din greseala, iar eu trebuia sa il repun mereu in vanzare.