NU o sa-ti vina sa crezi unde este amplasat acest HOTEL! FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 11 nov 2020, 00:50

Hotelul Spitbank Fort este unul dintre cel mai exclusiviste din Anglia si este amplasat pe o insula privata, Solent.

Spitbank Fort Hotel este  un loc unic destinat unor zile pline de relaxare, pentru  evenimente precum nunti sau alte petreceri departe de zgomotosul oras. Este un loc unic destinat unor zile pline de relaxare, pentru evenimente precum nunti sau alte petreceri departe de zgomotosul oras.

Pe site-ul oficial al hotelului se mentioneaza ca poti ajunge la brodul unui bolid exclusivist pus la dispozitie de hotel pana la tarm si ca o data ce ajungi pe insula, te vei detasa complet de zgomotul si freamatul orasului.


Poti fi preluat cu o barca exclusivista pana la hotelul propriu zis si de indata ce ai ajuns vei fi intampinat de catre personal cu o cupa de sampanie. Apoi, iti vor fi aratate camerele, dupa care te poti delecta la spa pe acoperis sau poti incerca bauturile savuroase de la cele trei baruri spectaculoase. 

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/spitbank-fort-exclusive-use-02-0d352b03debd0344fcf2659473a105db.jpg


/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/Spitbank-Fort-Solent-15-01-1b46885d4c25b8c5fbb8d69cf3d4dd2b.jpg 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.